Vatten & Bemanning är ett oberoende konsult- och bemanningsföretag. Vi hjälper företag och privatpersoner att hitta rätt kompetens. Vi hjälper våra kunder med hela rekryteringsprocessen vid en ny anställning men också kompetensförsörjning för ett specifikt vikariat, tillfälliga arbetstoppar, under sjukdom, semester, föräldraledighet etc.

Vi är verksamma inom följande områden:

Vatten och samhällsbyggnad:

Vi erbjuder stöd att hitta kompetens inom: bygg, anläggning, el, vvs, va och mark.
Exempel på befattningar: Byggchef, VA-ingenjör, byggingenjör, projektledare, projektör, rörläggare, el-/VVS-tekniker, yrkesarbetare, konsult/arbetare.
Vi hjälper också företag och privatpersoner att hitta rätt konsult- eller entreprenadsbolag till bygg- och anläggningsprojekt. Vi erbjuder även konsultation inom VA, miljö och klimat. Vi hjälper företag och privatpersoner att klimatsäkra sina fastighetsinvesteringar.

Teknik och IT:

Vi erbjuder stöd att hitta kompetens inom teknik och it till företag och privatpersoner.
Exempel på befattningar: IT-arkitekter, It-/dataingenjörer, systemutvecklare, testare, it-tekniker.

Skola:

Vi erbjuder stöd att hitta kompetens inom skola/utbildning till företag och privatpersoner.
Exempel på befattningar: Lärare, lärarvikarier, pedagoger, fritidsledare, barnskötare

Medicinteknik

Vi erbjuder stöd att hitta kompetens inom apotek och läkemedelsindustri.
Exempel på befattningar: Apotekare, LMA, apotekschef, QA, CMC.

HR, upphandling, Juridik, sälj och marknadsföring

Vi erbjuder att hitta kompetens inom HR, upphandling, Juridik, sälj och marknadsföring. Exempel på befattningar: Rekryterare, upphandlare, jurister, säljare och experter inom marknadsföring (Hemsida, SEO, etc.).

Om grundaren

Jag heter Aram Alsadi och jag är civilingenjör i miljö- och vattenteknik. Jag har stort intresse för teknik och samhällsbyggnad, där jag kan bidra i utvecklingen och hjälpa människor att skapa ett hållbart samhälle.

Min största ambition är att hjälpa företag och organisationer över hela Sverige att uppnå sina mål genom att attrahera de rätta kompetenserna i rätt tid. Rätt rekrytering bidrar till glad och produktiv personal, mindre sjukfrånvaro, nöjdare kunder samt hög lönsamhet och tillväxt i verksamheten både kortsiktigt och långsiktigt.

Jag har erfarenhet av att granska anbud och kan erbjuda dig som beställare en oberoende granskning av olika anbud från konsulter. Detta förenklar hanteringen av anbudsprocessen och bidrar till en bättre konkurrensutsättning av olika anbud. Jag har ett upparbetat nätverk av konsulter som påskyndar anbudsprocess och samtidigt bibehåller kvalitet och konkurrenskraftigt pris.