ARAM VATTEN & BEMANNING AB är ett oberoende konsult- och bemanningsföretag inom bygg- och anläggningsbranschen.
 
Vi erbjuder kompetensförsörjning och förmedling av konsult- och entreprenadsbolag till företag och privatpersoner. Vi erbjuder också expertstöd till fastighetsinvesterare inom fastighetsköp och fastighetsförvaltning.
 
Vi har stort kontaktnät av konsulter och yrkesarbetare och kan leverera rätt personal till både företag och privatpersoner. Är ni intresserade av kompetent personal inom bygg, el, VVS, mark, VA eller anläggning? Vi löser ert personalbehov. Vi erbjuder både kortsiktig bemanning och långsiktiga rekryteringslösningar. Vi hjälper våra kunder i delar eller hela bygg- och anläggningsprojekt.
 
 
Vi förmedlar platschef, ingenjör, projektledare, projektör, tekniker, arbetsledare, yrkesarbetare eller hantverkare. Vi förmedlar även mäklare, advokat, revisor samt tolk. Vi säkerställer att förmedlad personal har rätt kompetens och erfarenhet inom sitt specifika område.
 
Fastighetsinvestering:
 
Vill ni bygga eller utföra renovering i er fastighet? Vi hjälper er att hitta rätt konsult- och entreprenadsbolag för just ert projekt.
 
Vi erbjuder expertstöd till dig som fastighetsägare att klimatsäkra din fastighetsinvestering. Vi är din oberoende fastighetskonsult som hjälper dig att göra rätt fastighetsinvestering samt maximera avkastning på din investering!
 
Vi har brett kontaktnät bland mäklare, advokater, revisorer, fastighetsbolag (arkitektur, bygg, renovering, inredning) samt bolag inom uthyrnings- och fastighetsskötsel. Vi kan hjälpa dig med din fastighetsinvestering i Sverige och utomlands.
 
Vi har mycket kunskaper om fastighetsmarknaden i Sverige, i Spanien (Costa del sol och Costa Blanca) samt i Cypern. Vi kan vara din fastighets- och mäklarkonsult vid ett köp och förvaltning av en fastighet i Sverige eller utomlands.